Alahan

Assalamualaikum.. Sy br masuk 6W. Alah kali ni mcm teruk jgak la. Pening kira nk baring ja. So keja pn terganggu. Bila pikir keja jd stress.. boss mcm x mau faham sgt condition ni.. Any advice utk kurangkan alahan.

11 Balas

Sy tiga2 kandungan alah teruk sampai terbaring. 4bln baru ok. Keje mc je mula2 tu. Ank pertama sy mkn buah tembikai xmuntah. Ank kedua dan ketiga tembikai pn x membantu. Cuma sy pkai minyak fresh care beli kat mydin kat atas kepala kurg pening tu. Alhamdulillah membantu

Saya dari 6weeks muntah2 xde selera makan. Sekarang nak masuk 11weeks dah boleh makan sikit2.. Alhamdulillah... Mindset kena jaga betul2.. Jangan fikir , makan slow2... Kunyah slow2.. Makan sikit2 Tapi makan secara kerap

Ada tak product yg dpt bantu kurang alahan ni

Try mkan buah tin tu.. Sy bca bole kurangkan loya2..

Sa asal nk mkn kena ada asam2 bru boleh msuk..

5y ago

Ya sa mkn buah yg bt sendiri letak asam boi 😂😂

Makan menda masam.. Hihi

mkn jgak

Minum honey lemon

Minum air bnykk

Makan masam2,