esp shaklee

Assalamualaikum . Sy Ade preloved esp shaklee utk letgo . . Baru pakai 1 scoop . . Sbb nk jual tekak x serasi . . Kite prgnant alahan teruk . . X bole minum . . Beli rm159 . . Nk letgo rm80 . . Cod jb . . Postage pon bole . . Tarikh luput 15 July 2021 . . Brminat wasap www.wasap.my/60177513244

esp shaklee
1 Balas

Waalaikumussalam mommy.. Alahan teruk boleh mkn peppermint ginger plus dan vitamin c. InsyaAllah rasa mual akan berkurangan. Vit c ada rasa masam manis. Jadi boleh kurangkan rasa nak muntah tu.. Untuk tpop balik tenaga, qila cadangkan mommy ambil performance drink instead of ESP. performance drink perasa orange bantu bekalkn tenaga dan kurangkan dehydration sbb muntah2 banyak kan.. Jadi highly likely akan kurang air dlm badan. Performance drink sangat membantu Nak tahu lebib lanjut, boleh wasap qila www.wasap.my/+60163585235