Esp Shaklee

Salam.. Mommy's ade yg taw x area nilai sape ade jual esp shaklee utk ibu hamil. X pandai lah nk cari kat mane?

5 Balas

Assalamualaikum . Sy Ade preloved esp shaklee utk letgo . . Baru pakai 1 scoop . . Sbb nk jual tekak x serasi . . Kite prgnant alahan teruk . . asik muntah . X bole minum . . Beli rm159 . . Nk letgo rm80 . . Syg beli x minum . . Cod jb . . Postage pon bole . . Tarikh luput 15 July 2021 . . Brminat wasap www.wasap.my/60177513244

Shaklee agen mne2 ade sis..n slalunye dorg akan pos jgk..klu search kt fb byk kot

sy ada jual cik 0129450400

Wslm. Boleh google.

cbe tgk shoppee...