Sye EPMOM,baby dh 3 Bulan 10hari

Sye EPMOM,baby dh 3 Bulan sye dh start bg baby Susu minum 3oz sbab klau bg 2oz,Susu habits je dy terus nangis..tapi sye xdapat kejar demand baby setiap 2 jam 3oz klau baby nk minum susu 3oz setiap 3jam mungkin sye boleh kejar demand dy, tp baby nk Susu setiap 2jam..hm,siapa Ada masalah macam sye?apakah Cara yg anda buat?

2 Balas

Xpe sis kalo sis bg 3oz baby akn kenyang lama dlm 3 jam..baby saya bru nk msuk 3 bln dh minum 4oz dia punya gap hampir 4jam,lena tidur.

Buat power pumping..