Bhya x bgi bby duduk cm ni?ada side effects x?

Assalamualaikum smue Salam jumaat.bby sy da nk masuk 3 bulan .klau d dukung dia asyik nk bagun je cm nk duduk .sy bgi dia duduk cm ni .bhya x?

Bhya x bgi bby duduk cm ni?ada side effects x?
2 Balas

baby sye pn 3 bulan n xnk baring..nak duduk je mcm ni . sebenarnya doc ckp x elok sbb tulang masih lembut lg..tp ikut baby juga ah..ada jenis yg kuat n lemah.. doa yg baik2 je moga baby kita sihat2..🥰

Waalaikumsalam. Seeloknya bagi dia duduk atas riba kita dan support. Jangan lama² sampai 2-3 minit. Tulang dia masih lembut.