salam

Nk tnye cm ner nk buat ye,kndungan sy bru brusia 4bln..ank fist mnetek tpi kdg² puting dh rse skit bkn sbb dia ggit tpi dia hisap tu,cm mne ye..sy nk kne hntikn dia mnetek ke..tpi cm mne ksian dia mnangis klo x bg,susu de mse dia minum de mse dia x nk

1 Balas

Ank 1st umur brapa ye skrg

4y ago

saya anak menetek time mlm nk tdo je, pdhal susu xde dah, anak 1st nak masuk 2thun bln ni, pregy skrg 4bulan, last dia dpt rasa susu pun 1y11m, lpas tu trus xda air susu.