EMERGENCY CEASER 37 ECV GAGAL

Assalamualaikum smua. sy dah buat ecv semalam sebanyak 5 kali tapi gagal. selesai buat ecv, doc cakap sy dah ada contraction dan bukaan 1 cm. terus kena tolak ke labor room untuk emergncy czer. tekejut sebab tak expect nak sambut baby. Due 22/9/2023. huhu syukur baby semua selamat. 2.45 kg 37 weeks. baby pun tkde kuning alhamdulillah

EMERGENCY CEASER 37 ECV GAGAL
1 Balas

Alhamdulillah tahniah mommy ❤️ Teringat saya dulu 7 years back tak sempat baby berpusing, tak sempat ecv tp dah sakit contraction & ada bukaan. Terus kena tolak LR & czer. Czer pun czer lah yg penting baby sihat, dpt tengok baby hilang terus sakit. Speedy recovery, mommy ❤️