Due 1/9, takde bukaan lg. Tp dah ada lendir bcampur darah. Baby active sgt dan kerap mgeras.

Assalamualaikum smua, nk tanya. Ada tak yg kt sini due 1/9 tp takde bukaan lg. Baby sy kerap mengeras, pastu dia active sgt. Since 2 hari lps kluar lendir bcampur darah, pergi hospital takde bukaan lg. Harini g KK appointment last sy, check pn takde bukaan lg. Tp sy tetap risau dh tak tau dh ape beza kontraksi palsu ng kontraksi betul. Baby mgeras kdg² dgn sakit, kdg² takde sakit.

4 Balas

tanda2 nk bersalin dh tu sis..mcm sy jugak keluar lendir + darah pagi, malam tu dh bersalin dh..bnykkn berjalan semntara tu..semoga dipermudahkan urusan ye

2y ago

insyaAllah amin tq sis

sama la due date kita 1/9 tpi xda tnda2 lgi cuma kerap mngeras biasa2 bby aktif.. risau sbb xnk overdue sbb ank prtama xckop smiggu je

2y ago

amin3

tanda2 dah tu. anytime kot keluar. moga dipermudahkan bersalin sis 😍

2y ago

Doakan sy ya esok je lg tinggal utk kluar tanda² intense. Taknak overdue, tpaksa nnt induced 😵‍💫

dah pegi hospital sis?

2y ago

*kena seluk