Keluar lendir darah tp dah berhenti seharian. Belum ada kontraksi atau bukaan. Adakah baby scam?

Hi mommies. Sy 33w dan ada turun darah mcm coklat2. Dh cekup dan warded hospital tp takde bukaan dan kontraksi. Esoknya doc bagi balik rumah. Skrg tgh keliru adakah sy ni tanda bersalin atau baby scam je? Kot2 sehari dua lagi akan mai tanda lg ke mcm mana? Ada pengalaman x?

1 Balas

ank ke2,keluar lendir+darah sikit.xsakit.38w.pegi hosp & warded 3 hari tapi xda bukaan.darah pun xda dah kluar.doktor suruh balik.mlm lps blk tu dlm pukul 12mlm,tiba2 kontraksi dtg selang 5minit + darah fresh menitik.terus pegi hosp.smpai hosp cek bukaan dah 5cm..xlma lps tu ketuban pecah skli dgn bby😁

1y ago

Skrg ni baru sehari lepas keluar ward...duk tggu jgk kot2 sakit ka keluar darah lg ka tp takde...adehh konpius.😄