Alhamdulillah

Assalamualaikum slmt tghari mommy alhamdulillah sy slmt dah bersalin pd tarikh 2/4/2020..klw ikut due tnggal 8 ..baby nak kluar awal hehe? makasi yg mendoakn sy ..

Alhamdulillah
71 Balas

Tahniah selamat brpantang lama ke dok hsptl ? Sy tngu masa je tp da keluar tompok coklat

4y ago

Sama la sy da keluar lendir coklat ada rasa sakit tpy x brapa kuat lagi sakit..esok nya subuh hari khmis tu pecah air ketuban baru rasa sakit kuat sikit..sbb dah 4cm