Is it normal?

Assalamualaikum sister, Sy nak tanya is it normal ke sepatutnya kalau ikut kiraan baby sy dah masuk 7 minggu 2 hari, tapi tadi pergi scan doctor kata baby 4 minggu ( macam dalam gambar tu). Lepas due date dia bagi pun tak sama macam pengiraan. Last period 20/2/2020. Ada tak siapa siapa pengalaman yang ni?

Is it normal?
21 Balas

Sama saya pun bgtuu ikut pengiraan dokter dalam bulan 7 saya bersalin dah tpi dalam scan saya baru 33 minggu . last period 25/09 mcm mna tu