Maaf gambar agak kotor sikit

Assalamualaikum sis semua nak Tanya kalau keputihan mcm ni bahaya ke ? Sbb dari awal pregnant dh keputihan lepas tu gatal Mintak maaf lah gambar agak kotor sikit #pleasehelp #ingintahu #babyfrist #34_minggu

Maaf gambar agak kotor sikit
29 Balas

saya pun ada keluar macam ni tapi tak sehijau dan sebanyak ni... awal ambil sample takde kuman, then saya tak sedap hati... mintak doktor repeat lagi ambik sample swab tengok² disahkan GBS... naluri kita as a woman ni kuat... berjaga-jaga itu memang perlu cuma kalau boleh elakkan overthinking.