Terlanggar kucing

Assalamualaikum semua.Saya bru 12weeks prengnant. Tadi sy pergi kerja pastu tak sengaja terlanggar anak kucing hm xpa ka.Saya sedih sgt ibu kucing yg saya terlanggar tu dok tngok jaa anak diaaa smpai sekarang saya masih rasa bersalah dan takot terjadi bnda bkn2 dekat kndungan..

1 Balas

Inna lillahi wa Inna ilaihi rojiun. Mohon pada Allah, utk maafkan puan tak sengaja langgar kucing dan mohon perlindungan drpd Allah supaya tiada mudarat kpd puan