Mgu ke 8 bleeding 7hari Hari ni keluar kantung

Assalamualaikum semua..Saya bleeding Hari ni Hari ke 7 dah..pg ni dah keluar kantung..Saya kena g hptal ka mcm mana ya.hptal yg Saya p ni karut tgu punya tgu depa kata doct xboleh..Dr bleeding Hari pertama sampai lah kemarin turun byk Saya p plak..tgu 4jam lebih baru jumpa doct tu pun doct pakai baju biru sbb doct byk cuti kemarin..dia scan dia call doct mcm dia x tau apa pa..scan x jumpa dia sruh balik..pg ni dah turun klau Saya p hptal lain boleh ka x

2 Balas

boleh pi hospital lain. xde mslh pon. nak sng pegi private je. sediakan duit je. hospital gov mmg kena tgu lama. standard la tu ramai org. lagi 1 dkt kerajaan, kebykn doctor baru dkt sana xboleh buat decision sendiri. kena tgu decision dri senior doctor atau doctor pakar.

1y ago

pg je private. xyah bising2. standard gov mmg mcm tu. mana2 pon.

pergi hospital daerah lain. sy pi hospital tmpt sy cakap ja bleedin terus sorong dgn wheel chair masuk emrgncy. awak ni smpai dah kluar kantung boleh relax lagi.

1y ago

Saya bkn rileks tapi disbbkan ada Surat doct kt hptal ni jadi Saya x tau nk buat mcm mana..Tanya misi dorg cakap klau ada Surat tu bleeding ja p terus kt dorg..jadi Saya x tau bolrh ke x p tmpt lain