minum susu

Assalamualaikum semua.nak tanya.bolehkah ibu yg Ada gdm minum susu.contohnya susu everyday.sebelum Ni doc Ada cakap susu yg khas tuk ibu mngndung tinggi gula. Dripda saya minum kopi Dan Milo rasanya elok tukar kpda susu.??

27 Balas

Cuba minum susu HL... Tinggi kalsium, kurang lemak, and mmg ada asid folik...

Sy minum susu tu...sbb sy minum Anmum lg melambung gula sy naik😂

Fresh milk atau low fat. Tu je susu yg dietitian sy cadangkan.

Waalaikumussalam, boleh minum susu sis. Better fresh milk

Ye betul. Minum susu biase saje ..everyday pun ok..

tryvsusu anmum kurang gula.....ok

Sebaiknya minum susu fresh milk sis

Sye minum susu Anmum😊

Hmm...nmpknya semua ibu2 take gdm

try frisomum sis.. xmanis..