Susu untuk GDM

Salam mommies.. boleh tolong kasi pendapat. Susu yg elok minum sebab ada GDM. Awal dulu dah minum enfamama.. tp katanya ade gula. Skrg nak amalkan susu tp susu apa yg elok ya. Tolong. Tq #firstbaby

3 Balas

minum apa² susu fresh milk mcm dutch lady tapi LOW FAT...kalau nak yg bancuh...beli susu skim SUNLAC.....sya gdm..tapi tiba² xlalu susu putih..kena berperisa...so sya ambil pil kalsium ja dekat kk

sy masa ank 1st gdm minum susu everyday ok jer baby pun dah 3 tahun

boleh minum fresh milk/full cream milk je.