Ramadhan Baby

Assalamualaikum semuaaa. Siapa EDD bulan 5? Mohon kongsi tips sikit pregnant / bersalin di bulan ramadhan.

1 Balas

Waalaikumussalam. Dulu saya mengandung masa puasa, tapi masa tu memang tak larat langsung. Menggigil teruk. Yang mengandung, puasa diringankan. Takde masalah untuk tak puasa, sama juga yang menyusu badan anak semasa puasa. Kita dikecualikan. Boleh search cara ganti puasa bagi ibu hamil dan bersalin.