tumpang tanya?

baby 7 bulan kalau tumbuh gigi demam dia kebah berapa hari . anakku demam tmbah selesema lg hingus dia jangkitan kuman

2 Balas

baby sy tumbuh gigi umur 7 bulan dgn pakej selesema,batuk,demam dan cirit birit. kalau batuk berkahak,bawa ke hosp. batuk berkahak boleh sebabkan nafas laju dan akan masuk ward. Dr akan on antibiotik kalau paru² baby ada jangkitan kuman. baby sy demam lebih kurang 3 hari,bagi ubat ikut nasihat Dr

Baby saya 7hari juga pakej cirit birit.. ckit tapi kerap😅