Alhamdulillah dah selamat bersalin semalam pukul 9:14. Terima kasih pada ibu ibu yang sentiasa membantu jawab soalan sepanjang mengandung ❤️ baby boy 3.4kg

2 Balas

tahniah & selamat berpantang! 🩷 baru 2 hari lepas awak post tak ada tanda kan? ada buat apa2 ke sebelum turun tanda nak bersalin tu?

3mo ago

haah, saya cuba jalan jalan buat Squad sampai betul betul penat... petang tu terus contraction, malamnya tu terus serah diri dah ada bukaan 2cm. 4:30am-6;40am contraction makin kuat tau tau dah 6cm terus masuk labour..

tahniah