Lewat period

Assalamualaiikum . Sye nok tnye, bulan 9&10 Sye uzur je macam biase 16hb . Bulan ni xuzur lagi . Lewat 13hari . Mggu lpas sye cek upt -ve , pgi xdi try cek mule pom -ve . Ade msalah rahim ke gane ye ?

2 Balas

try cek LG 2 minggu sis LG satu HCG yg paling tggi sewaktu awal pagi bangun Dr tidur.Semoga ada berita buat sis dan suami jgn stress takut LG mengganggu hormon , bnykkn berdoa .

1y ago

ok . trime kasih 😊

hormon kot. Tunggu lagi 2minggu baru cek balik.

1y ago

Sye keguguran bulan 5 . bulan 6 sapa bulan 8 period Sye xtntu . start bulan 9 & 10 ok je . last2 bulan ni xperiod