ubat

assalamualaikum semua , sy nak tnya ada x kat sini yg ambik ubat pharmacy utk B complex, folid acid , absorbic acid & iron . sbb sy bru2 ni ubat dibekalkan dr kk & ubat cun sampai 10/6 tp appointment sy di ganti ke tarikh 17/6 so ubat x ckup . ada x sesiapa bleh sarankan supplement yg bleh diambil utk ibu mengandung? obimin ? btw thank you semua .

2 Balas

Kalau dah habis boleh ke kk untuk mintak ubat. Memang selalu ubat2 tu habis sebelum appt.

4y ago

Haritu mula2 sy pun tak tahu boleh amik kalau dah habis. Tup2 hb drop bwh 11. Kena bebel dgn doc nurse 🤣 pastu terus kena makan iron tablet 2 biji sehari 😂

Zincofer pun boleh

4y ago

Yaa, all in one 😊