Cara cepatkan bukaan

Assalamualaikum semua sy dah turun tanda sejak smlm dah check jalan masih 1cm smpi skrg ni jalan ttp 1cm, minta tolong ajarkan sy kalau ada yang tahu cara cepatkan bukaan l, sbb sy xnk induce😢

7 Balas

minta suami buat air selusuh. in syaa Allah berkat doa suami. saya admit nak kena induce, dah seminggu dok 2cm tu je. hari admit tu suami buat air selusuh. esok nak masuk ubat tu tgk² dah 4cm tak rasa apa. terus masuk labour room je 😁