Cara cepatkan bukaan

Assalamualaikum semua sy dah turun tanda sejak smlm dah check jalan masih 1cm smpi skrg ni jalan ttp 1cm, minta tolong ajarkan sy kalau ada yang tahu cara cepatkan bukaan l, sbb sy xnk induce😢

7 Balas

Waalaikumsalam. Saya 27hb sepatutnya kena induce, tapi tak jadi sebab bukaan cepat. Awak search kat youtube tips bersalin siti jamumall, pengalaman saya memang menjadi 😂 dalam lr 4jam jer ikut tips dia terus bukak 10cm

9mo ago

Sy esk pagi induce klu buat mlm ni rasa sempat x?😢