Scan 7 minggu

Assalamualaikum semua.. sekadar ingin berkongsi.. kandungan ke2 saya ectopic pd thun 2018.. tahun 2019 saya gugur pd waktu kandungan minggu ke 9. Tahun ni Allah bg rezeki..Cuma saya agak risau sbb keluar darah coklat.. Kelmarin saya pergi scan di klinik swasta.. Doktor ckp threaten miscarriage..luluh hati saya.. doktor ckp nmpk kantung ja..Sy minta cucuk, tp stock ubat habis.. jadi diberikan tablet duphaston.. Hari ni, mak saya suruh p klinik lain aka hospital swasta.. Jadi, saya pergi n doktor sarankan buat scan vaginal supaya nmpk lebih jelas..Alhamdulillah saya nampak dia dan blh nmpk heartbeat.. Syukur sangat.. rasa nk menangis bila nmpk..saya share gambar perbezaan antara scan diluar dan didalam. Alhamdulillah..

Scan 7 minggu
2 Balas

memang sis, kalau ada klua spotting mmg doktor sebut threaten miscarriage, sy masa 14weeks ada spotting, trus pergi hospital. sama jgk doktor tulis mcmtu.

tahniah. smoga kandungan kuat