Nak bertanya dan minta pendapat mummy².

Assalamualaikum semua saya skrg pregnant anak ke 5..dan usia kandungan dah 33 weeks...saya nak tanya la momy² ada tak mcm saya dari awal kandungan asyik fikir yg bukan²..dalam pemikiran saya selalu berfikir nnti saya bersalin saya meninggal...sampai la skrg ni masih berfikir mcm tu..yg saya tak selamat Time lepas bersalin...emosi saya sgt² tak normal dalam hati saya ckp mcm mana la anak² saya nnti kalau saya dah takde dan terkadang makin teruk sampai saya nangis² anak² pun saya marah² boleh tak nak minta pendapat mommy² mcm mana nak saya kawal emosi ni...skrg pun persiapan baby tak beli langsung disebabkan saya punya pemikiran tu...😭😭😭😭

2 Balas

awk ada anxiety ke?

6d ago

ya sis kena kuatkan iman dan ingat Allah kan sis..kita jalani sahaja...terima dgn hati yg ikhlas .. semoga dipermudahkan urusan kita semua ya sis...