Masih mabuk

Assalamualaikum semua. Saya kan, dah hamil 17weeks. Tapi masih lagi mabuk dan muntah2 teruk 🥺 ada mummy yg sama juga macam saya?

2 Balas

Lain orang lain journey dia sis . Mcm saya trimester 2 saja okay , trimester 1&3 sekarang ada alahan . Cuba yg 3 ni saya kerap rasa loya tiap kali lepas makan . Tak muntah mcm trimester 1 . Apapun semoga urusan sis dipermudahkan . Enjoy your journey takut nanti rindu hehe

2y ago

noted thank you mommy 🥰 semoga dipermudahkan segala urusan kita nanti

ada org smpai nk bersalin alahan mabuk muntah..sy paling lame masuk 5 bln baru reda siket