Elective czer hari jumaat ni

Assalamualaikum semua. Saya dah dijadualkan untuk bersalin secara elective czer hari Jumaat ni (3/3/2023) sebab baby kecik. Berat badan baby naik dah haritu, saluran darah ke uri pun okay je. Cuma size perut baby dah tak membesar. Masa first & second checkup, okay je ada peningkatan. Tapi yang ketiga ni dia maintain pulak. So esok saya kena datang ke hta untuk buat swab test, khamis kena admit ward & jumaat dah kena bedah. Nervous betul rasa padahal dah pernah kena czer dulu 😂 Doakan saya dipermudahkan urusan sebelum & selepas bersalin ya. Dan kalau saya ada buat salah silap kat sesiapa dalam TAP ni, saya mohon maaf sangat-sangat. Doakan saya ya ☺

2 Balas

moga dipermudahkan sis. doakan sy juga, dah 2 hari induced ni masih 2cm lg haha maybe ada potensi utk kena czer juga.

1y ago

sakit manja je baby seronok lg kot kot dlm. taktau doc boleh pecahkan ketuban ke tak sbb baru 2cm. tgk esok cmne. sis pun elok2 nanti! selamat berpantang jugaa🤍

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya..aamiin

1y ago

aminnn terima kasih puan ☺💗