Sharing is caring

Assalamualaikum semua. Saja nak share apa yang Dr Imelda post ni 🌸

Sharing is caring
9 Balas

Sy Hanya consume vitamins dr klinik kerajaan sahaja..vitamin c n maltofer..sy risau juga utk beli dr online..skrg ni mcm2 produk dijual..takut tgk senang2 je claim itu ini..sedangkan doktor n saintis pun amik Ms bertahun utk buat research..juz my opinions...

Selama sy hamil, hari2 wajib mkn buah. Alhamdulilah baby lahir sihat, takde kuning, mummy pun sihat, mlahirkan dia pun normal dan agak senang 😊

betul...sy mkn ubat dri KK ja, xdk lg amik vit tmbahan...hri2 mkn buah, xkisah la buah ap pun + susu...sbb sy xleh nk telan sayur lgsung...

betul sy pun mkn vit dari dokter je xde mkn ubat tambahan setiap hari mkn buah,sayur,ikan susu tu je

Ya. Sy amik vit obimin dr doc dan kalsium shja sbb xsuka minum susu 😊

4y ago

Sy ambil surbex calcium. Sy mkn 1 biji je shari. Alhamdulillah setakat ni sesuai dgn sy n baby. 😊

Waalaikummussalam. Thank you for sharing mommy💕

waalaikumsalam..tq sharing dear

👍🏻👍🏻

👍