Hai assalamualaikum

Ad tak period teratur tapi scan dpt tahu ad cyst?? Sharing is caring . Tq

4 Balas

Saya dapat detect cyst ovari masa scan baby 8week. Sblm tu memang period teratur. Tak pernah delay. Tapi masetu kandungan xselamat n gugur. Pastu 2kali period pregnant lg. skrg kandungan dah nk masuk 9bln. Skrg dah takde kot sbb doc dah xjumpa cyst tu. Kalau ade cyst elakkan minum air soya atau makanan yg berasaskan dr soya

sye! period sye dr sblum kawen smpi la da kawen memg tratur.. tw ade cyst pun sbb pregnant.. tp ble 12 weeks preggy, cyst da xde..

xde pengalaman

Saya ?