gerak baby

Assalamualaikum semua, saja lah nak bertanya. Macam mana nak buat baby kita bergerak. Patutnya harini dah start rekod pergerakan baby. Tapi dari pagi tak rasa baby gerak. Tepuk² perut pun baby taknak gerak. Ada cara lain ke?

11 Balas

sy dulu mngandung ank sulung baby girl susah nk kira pgerakan baby jd risau susah hati sbb krg rasa gerakkn takut baby xok.. kali ni mngandung baby boy Alhamdulillah sgt aktif dlm perut.. ni dh masuk 28w lg sakan baby gerak.. masa kakak dulu nk rasa gerak mcmni jrg sekali.. 😁 ada org cakap klu mnum air kelapa baby aktif.. sis try mnum air kelapa..