gerak baby

Assalamualaikum semua, saja lah nak bertanya. Macam mana nak buat baby kita bergerak. Patutnya harini dah start rekod pergerakan baby. Tapi dari pagi tak rasa baby gerak. Tepuk² perut pun baby taknak gerak. Ada cara lain ke?

11 Balas

Minum air Sejuk, ambik benda manis, Kalau sy tgh duk makan tu pedas ke pun baby gerak. Kadang2 Sy letak tangan kt perut, biar rasa panas2 tgn tu, baby gerak. Nnti baby dh start2 dgr and bunyi kuat pun kadang2 dia bergerak.