Upt positif

Mommies, boleh ke upt dah 5 hari positif ttibe harini negatif? Upt positif sebelum ni faint line. Sye dah smggu x dtg period. Risau pulak sbb first time pregnant #firsttimemom

4 Balas

Kadang kadang upt biasa dia tak betul sis . Saya pregnant kali ni beli jugak clearblue nak dekat rm50 tu . Tu mmg 99 percent boleh percaya . Pakai shoppee punya kejap positive . Kejap negative . Adoi

2y ago

Ha a sis, sy dlu pun guna shoppee punya kena scam 😂😂 terus insaf n beli kt watson je

Saya pernah kene mcm tu. Tu chemical pregnancy. Isnin dpt upt positif guna dip n tell dgn clear blue digital 1-2 weeks. Jumaat dah negetif and turun darah period

2y ago

saya pernah lalui sis. ptg tu sya check positive. maka esok hari nya excited nak buka buku pink. dtg KK dah jd negative. 2 hari lepas tu period

sensitivity upt berbeza jd fktor https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

sy pnh kena.. baik g scan. tgk.. sbb bila sy g scan tgk.. sy ad ovarian cyst.. 4x5 cm ..