NORMAL TAK??

Assalamualaikum semua. Normal tak. Sy scan baby sepatutnya 9minggu 1hari. Tapi. Bila dah nampak ukuran dalam scan tu 8minggu 1hari? Sy ada masalah HB rendah. Ada tak yang sama kes macam sy tapi. Baby dia tetap bertahan sampai lahir? Tolonggg.. sy risau. Ini anak pertama sy. Hampir terlupa. Masa scan doktor cek detak jantungnya. Susah nak dapat. Kali ketiga cek. Baru dengar detak jantung. Masa tu sy risau sangat

NORMAL TAK??
25 Balas

Normal lah tu gap seminggu. Jangan stress sgt. Saya pun beza seminggu. Skrg dah 30 weeks. Tp kandungan ikut scan 29 weeks.

4y ago

Terima kasih awk. Bagi semangat. Sy takut sangat. Semoga sy selamat dgn baby🙂 semoga awak pun selamat smpai melahir kan dan membesar kan baby awk. Insyaa allah

Kalau lari seminggu masih ok lg awk...hb rendah ni kena mkn ubat btl2 n jaga pemakanan jgk

4y ago

KK bagi ubat tambah darah dan vitamin. Haa . Dah jaga makan. makan ubat pun ikut masa yg betul. Tapi. HB saya naik sikit je. Doktor kata sy ada talasemia. Jadi sy akan tambah darah sy harap baby sy bertahan dan selamat. Tak boleh tahan perasaan takut dan risau nak sangat anak ni hidup. Sebab dah lama tggu baby ni doa kan sy semoga selamat ye.terima kasih awak

Wa'alaikumussalamSis sy beza 2 minggu .. InshaAllah selamat baby tue ..bykkan doa n solat

4y ago

Terima kasih semua. Bagi semangat dekat sy. 🙂🙂🙂

sy pulak baru 9 weeks 5 days tpi kandungan ikut scan dh 10 weeks 1day 😇😇

Insyaallah xde ape2..baby msih kecik lg tu..smoga dipermudahkn ya mommies..

4y ago

Aamin.. insyaa allah.. Terima kasih awak.

sy scan 10w baru boleh dengaq jantung dengan nampak dia godek2

4y ago

Masyaa allah. X sabar nak tgok anak sy pun golek² hehhe.. terima kasih awak

Sama mcm sy.. ikut Lmp dh 10 mggu.bila scan bru 8mggu

4y ago

Yeke? Allah. Sy takut sangat. Semoga xde apa2 lah yg berlaku. Anak pertama dan dah lama sy nanti kan zuriat ni. Terima kasih awak

In syaa Allah baby selamat sampai lahir

4y ago

Aamin. Insyaa allah. Semoga awak ada rezeki.

Waalaikumussalam, normal tu sis

4y ago

Terima kasih nurul. Lega dengar normal

normelllll