normal tak.

Assalamualaikum semua. Normal ke kalau takde pun simtom² muntah² tak boleh harum baubauan yang kuat. Saya dah 2 bulan. Tapi. Tak rasa apa² alahan?? Bukan ke selalu orang mengandung mesti muntah² 😭😭😭😭

44 Balas

Normal je. Saya takde alahan pape. Muntah pom takde. alhamdulillah baby sihat. Dah 6blan sekarang 😊

Sama la sy baru 6 weeks. Tapi mcm tak pregnant pulak. Perut pun tak rasa apa2😂 Harap2 baby sihat lah.

4y ago

X da sis

normal. sy dulu anak2 langsung x mual & muntah sepanjang mengandung. Suami yg muntah & mual

Isteri saya tak ada alahan langsung..alhamdulillah..mengandung tak semestinya muntah2 sis..

Saya smpai skrg tk ade alahan sis... Dah 21minggu dah.. Muntah2 langsung tk ade... Normal la tu..

4y ago

Terima kasih awak kongsi pngalaman

Saya paling suka xde alahan 🤣 seronok bawak anak xde pikir nak muntah ke..pening ke..

Normal. Sy 3 bln baru start alahan. Nak² plak x boleh bau suami. Kesian die😅

Normal sis. Sy pun mcm Tu juga masa anak 1st, takde muntah² . Cuma sensitif bau wangi

4y ago

Terima kasih kongsi pngalaman

Normal... Bersyukurlah klau takde alahan😌 kira nikmat dah tu😌

normal sis. sy anak pertama xada alahan. anak kedua bru ada.