Alahan ( Muntah keluar darah)

Assalamualaikum hi semua , maaf nak tanya normal ke kalau tngh alahan ni muntah keluar darah sikit2 ? Sebab saya dah 14weeks, tapi alahan masih tak hilang2 lagi.#firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Pergi hospital awak. Kat hospital, in shaa Allah okay. Saya dah dua kali masuk hospital sbb muntah teruk sampai berdarah jugak. Lepas keluar tu alhamdulillah lega sikit. Kurang sikit teruk tu. tekak luka tu sbb asyik muntah je.

10mo ago

Okay baiklah. Terima kasih awak atas perkongsian ☺️

jumpa dktr. dehydrated tu