BERSALIN

Assalamualaikum semua nk tnya kalau sakit perut dan kerap ke tandas normal ke!? Saya dah 38 minggu.. Saya mengandung ank pertama.. Tapi blm ada lendir atau air turun..

1 Balas

sakit perut mcm mana tu ? kalau sakit perut seperti senggugut yg berterusan tu contraction sebenar. kalau sakit lepas tu hilang tu contraction palsu.

4y ago

Sakit datang hilang datang x tahu betul ke x tu sya keliru tapi ni bt macam cirit birik