buku pink

Assalamualaikum semua, nak tanya kita buat buku pink kat Terengganu tapi kalau kita balik kg perak dalam sebulan lebih macam tu nanti kalau dalam buku tu kata tarikh tersebut kene jumpa doc jadi kalau jumpa doc kat perak tak apa ke? cuma balik kg bukan pindah..

1 Balas

Boleh sis. Saya pernah tukar tarikh sebab masih dikampung, nurse suruh saya bawak buku pink pergi kk berdekatan di kampung. Tapi kena walkin la. Daftar semula.