Perancang

Assalamualaikum semua nak tanya ade yg pnh try guna perancang IUD tak, share pngalaman sikit

2 Balas

Pakai tak sampai sebulan, lekat.. Tp tak tahu pun pregnant.. Rasa benda tu ada kat vagina, terus pegi kkia.. Dorg inject depo.. Esok nya heavy flow, kluar darah berserta ketulan mcm kantung.. Doktor sah kan sy miscarriage.. Sy tak salahkan kkia inject depo masa iud jatuh tu, sbb sy pun sepatutnya kaji lebih pasal iud ni.. Masa tu baru tau, iud boleh jatuh sndri klu kita pregnant..

5y ago

Thanks for sharing sis

Pakai 5bulan terus lekat...slah angkat benda berat sbb pindah..alat berubah..baby lahir 40w Alat kuar sndri masa 39w