PERANCANG APA yg ELOK

Saya tak tahu lagi nak guna perancang apa.. boleh mommies kat sini share sikit. #First_Baby

2 Balas

Saya suka perancang yg tak ganggu kitaran haid saya dan saya masih trauma dek induce jika nak masukkan alat perancang melalui faraj. Setelah dengar penerangan nurse, saya pilih pil. Cuma pil kena makan on time yg sama.. Kalau tak, tempoh kitaran haid jadi panjang. Itu pengalaman saya setahun je ambil perancang. Lepas tu saya guna perancang kalender.

10mo ago

Sis mkn pil pukul berapa

Sy implan, sbb sblum ni mmg mkn pil sbb pcos. Pil kne mkn on time. Set alarm 6pm setiap hari. Dh ad ank, wktu nk mkn pun x btul sgt. Jd implan je senang bg sy. Tk pyh fikir apa2. Ckup 3 tahun tukar implan