Alahan teruk

Assalamualaikum semua mommies sy nk tny ada x sapa2 pernah rs badan semua sakit2 seolah myucuk2 time mgandung ??? Rs sakit sgt sluruh bdn xpernah rs mcm ni bila mgandung Ya Allah sakitnya 2 smpi hr2 dh nangis sbb xtahan ... plez advice

2 Balas

Sy pn rasa yg sama...belakang badan ni jadi sakit sgt...tp hanya mampu bersabar je..setiap mlm minta suami picitkan..Alhamdulillah reda sekejap pastu sakit semula

Anak sulung mmg saya mcm tu. awal pregnancy mcm cucuk kat perut Dan kat belakang

5y ago

Sampai bila yer sbb usia kndgn sy br 16weeks sy xlarat dh sluruh bdn kaki smua mcm myucuk2