Minum air gula

Assalamualaikum semua.. mcm mana pengalaman yg lain minum air gula ye. Sy bangun pagi mesti kene makan sbb kepala mcm kene angin. Nk minum air gula perlu Puasa Kan. Takut sgt berpeluh2 tahan lapar pagi Tu.

2 Balas

saya baru lepas minum air gula @ 9w. sy pun mcm awak. kne minum mkn pagi2. tapi kuat kn semangat jugak. bila minum ok je rase air tu. cuma bau dia tu. hahaha. mmg akan pening² lepas minum. sy pulak jd berpeluh peluh. panas sgt rse lepas minum air gula tu.

yaa kena puasa start 10mlm... nurse kata hnya boleh minum air kosong sahajaa