Komen untuk saya bacakan doa di Tanah suci

Assalamualaikum semua ibu-ibu, bakal-bakal ibu dan ttcians yang sedang menantikan zuriat sama seperti saya. Saya ttc 1 tahun lebih dan inshaa Allah minggu hadapan saya akan menunaikan ibadah umrah. So, saya berniat nak spend masa untuk bacakan doa-doa puan-puan semua kat sana nanti. Inshaa Allah. Jadi, anyone yang nak saya tolong bacakan doa boleh komen kat bawah. InshaaAllah. Sama2 kita doakan supaya Allah makbulkan doa kita. Doakan saya selamat pergi dan balik ye dan semoga ibadah umrah saya diterima oleh Allah SWT.

89 Balas

Tolong Doakan smoga anak yg sedang sharifah shuhada kandungkan sihat normal sempurna kejadiannya dan kuat smpai due and dipermudahkan urusan bersalin bulan oktober nanti. Aminnn. Saya juga doakan awak and smua ttc yg lain smoga cepat2 dpt zuriat juga dalam masa terdekat ni aminnn.

Assalamualaikum puan, nak mintak doakan saya Nursuraya Binti Abd Halim dikurniakan zuriat dalam masa terdekat. Saya pernah keguguran 5 bulan lepas. Saya doakan semoga puan dipermudahkan segala urusan dan dimewahkan rezeki dan semoga segala doa dan hajat puan dimakbulkan Aamiin

Doakan sy Nurul Alimah binti md ghazali semoga dimudahkan urusan mengandung sehingga selamat melahirkan .. doakan semoga anak dlm kandungan ini sentiasa dlm lindungan Allah semoga dia menjadi anak soleh, berbakti, murah rezeki dia. ..ni kandungan pertama sy selepas 9trs Ttc..

Assalamualaikum sis , doakan saya nurul filzah binti mohamad yusop , moga dipermudahkan segala urusan melahirkan zuriat pertama saya ni dan moga dijauhkan dari segala penyakit2 merbahaya . Semoga sis juga dpermudahkan urusan menunaikn umrah ditanah suci 💖 trima kasih ye .

assalamualaikum,doakn sy nik siti mariam dan husb dimurahkn diberikn kesihntan yg baik,rezeki,dipermudhkkn urusan...dan semoga nur nayla ameena puteri kami di berikn kesihntn yg baik,berjya,ceria ,solehah,cermerlang terbilang dan sentiasa dibawah lindungan Allah swt...amin

Doa kan saya siti shakina azhar sekeluarga anak2 dan suami sihat, dipermudahkan urusan, dan dimurahkan rezeki selalu, dan doa kan saya juga sedang ttc untuk dapat kan anak no dua 🤲🏻 terima kasih puan kerana sudi mendoakn semoga doa puan berbalik pada puan 🥰

Asslamualaikum sis...doakan untuk saya dpermudahkan segalanya sepanjang mengandung dan melahirkan, d berikan kesihatan yang baik, memohon semoga Allah menjaga, melindungi dan memelihara anak dlm kandungan....dan saya doakan segala hajat sis d makbulkan Allah...

Saya ttc dah 7bulan. Baru2 ni saya period saya delay dah 2hari. Doakan saya Hasinah dan Suami dikurniakan zuriat dan doakan kandungan saya sihat dan dipermudahkan segala urusan sepanjang mengandung dan bersalin nanti. semoga doa ini berbalik pada awak 🌹aminn

Assalamualaikum sis ... Tolong doakan saya Nur Amira Binti Che Daud dikurniakan zuriat yang sihat .. sihat tubuh badan ... doakan suami sya sentiasa dlimpah rezeki yg luas .. semoga sis pun dapat zuriat yang sihat .. Àamiin .. terima kasih sis .. Take Care

Assalamualaikum puan.. doakan saya(Maisarah) dan suami(Meor) di kurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah pada masa yang terdekat ni. Terima kasih puan sebab sudi doakan. Semoga Allah dapat membalas jasa puan dengan mengurniakan zuriat juga. amin amin