DUE 7/12/2019 bagi tips yang berpengalaman

Assalamualaikum semua doakan saya bersalin secara normal dan baby pun sihat sempurna ya Allah...rasa dupdapdupdap ni tapi kadang rasa semangat saja mahu bersalin terus...sakit pandai datang pandai tidak..yang berpengalaman coba bagi tips bila masa perlu tepat pergi ke hospital.saya anak pertama ni belum ada pengalaman lagi..

1 Balas

Saya pernah rasa pecah air ketuban.. setiap minit pergi toilet . Sangkakan air kencing sebab bau xde . Pastu cepat2 pegi hospital .