Selamat bersalin 34week 6hari - elective czer

Assalamualaikum semua, Alhamdullillah..saya dah selamat bersalin baby pramatang 9/11/22 , baby boy pada usia kandungan 34week 6hari secara elektif czer. Lepas bersalin terus pasang implanon sbb sy high risk pregnancy. Sepatutnya dokter nak BTL, tapi sebab muda lagi. 😂 Muda tak muda jugak la. Alhamdulillah berat semasa lahir bby 2.14kg, & harini hari ke 16 baby dalam nicu sbb beberapa komplikasi. Tapi harini bby dah semakin sihat, dah off oksigen, dah off nutrisi, full susu ibu yg sy pam dan hantar ke hospital. Tunggu hospital call untuk decide bila boleh room in. Mohon ibu ibu semua doakan anak saya semoga menjadi anak yang soleh, penyejuk hati ibu ayah..doakan sy juga untuk menjadi ibu yang terbaik untuk anak saya.. ❤️

1 Balas

alhamdulillah.. tahniah mommy! sye doakan both mommy n bby sihat2 slalu n cpt2 bley blek.. nak tnye bley? npe bsalin awal ade msalah ksihatan ke?