Due date 4/11/2020, still takde tanda2 nak bersalin.

Assalamualaikum semua.. Ada tak yg sama due date dgn saya? Dah bersalin ke? Saya langsung takde tanda2 nak bersalin, siap boleh jalan2 cari makan, pusing2 mall lagi.. 🤣 Boleh tak mummy2 semua share tips mcm mana nak cepat bersalin? Risau overdue 😭 #seriusnanya #pregnancy #1stimemom #mommybuntu

15 Balas

sye due 21/11 tetanda dh ada tp xthu bila bersalin.. semoga due bulan 11 semua momy to be selamat bersalin...

4y ago

aminn.. semoga semuanya baik2 untuk kita 🥰