Endometriosis Cyst dan sedang mengandung 7 weeks

Anyone have some issue atau pernah alami perkara ni? Harini saya pergi check and confirm kan di kk my pregnancy. And saya mmg sedia maklum ada cyst endo ni since pernah miscarriage on december last year (20 weeks). After gugur tu bru wujud cyst saya ni 🥺 dan ia berada di sebelah kanan ovary saya, then td check balik, dr scan i have another cyst endo on my left ovary. Saya rasa sgt sedih dan takut. Belah kanan size nye 5.8 cm, kiri sizenya around 3 cm. Please doakan saya semoga baik2 shj and baby membesar baik2 shj smpai waktu melahirkan., mommies2 semua ada tips atau ikhtiar utk saya tak ye? And ada ke org yg ada cyst jenis endometriosis ni, and hilang dgn sendiri dgn cara jaga pemakanan? Please help me, saya rasa sgt susah hati 🥺 terima kasih semua kerana sudi baca dan komen 🌹

1 Balas

saya pun ada cyst. tp doc ada cakap kalau kita pregnant cyst tu akan mengecut sendiri