Anak Luar Nikah

Assalamualaikum semua. Ada sesiapa adik2 yang perlukan bantuan akak dari segi tempat tinggal, nk buat buku pink, tak ada tempat nak tuju, kene buang keluarga sebab pregnant anak luar nikah, buntu, nk kan support blh wassap akk. Akk sudi nk bantu. Kalau ada ape2 nak tanya berkaitan buat buku pink pun boleg wassap akk. Kalau perlukan tempat perlindungan pun blh wassap akak. InshaAllah kita harung bnda ni sama2 sampai adik selesai bersalin😊 wassap akk. 0163122352

2 Balas

salam akk... saya mengandung anak luar nikah,umur saya 19 .. dah 30 weeks.. saya dh buat buku pink.. tapi saya masih buntu tentang perkara yg akan berlaku semasa nak keluar wad hospital tu.. apa yg pihak jkm akn buat yaaa... sy tak bgtau waris pun pasal hal ni .. harap akak dpt membantu..☹️

Assalammualaikum.. Akak nak tanya kalau Mengandung anak luah nikah nak buat buku pink tu takut la