Minum air gula

Assalamualaikum.. selasa Ni Sy kena minum air gula.. Ada tips x jgn sangkut .. pregnant first Sy sangkut tp on diet Jer.. Lepas tu mcm mana nk naik kan Hb, ubat yg dr bg Sy xboleh telan mesti nk muntah. Sy dh Cuba minum pati delima Naik lah juga sikit.

3 Balas

Minum air gula sy takda tips sis sbb sy tak sangkut time minum air gula. Cuma nk naikkan hb tu sis mkn bayam merah, hati ayam, ikan cencaru, buah jambu batu, buah delima..

3mo ago

okey baik.. Sy Cuba.