selamat pagy

Assalamualaikum.. Selamat pagy.. Sy nk tye mintak pendapat bleh,, sy preggy 5weaks. Tpi keluar darah sikid2..knp ye?? Sebelom nie sy pernah gugur n keluar tanda mcm nie jugak.. Adekah rahim sy tak kuat???

9 Balas

Kemungkinan. Jadi better cek. Sye jadi spotting masa 5w. Sye teros g kecemasan. Alhamdulillah time tu nmpk kntung da. Doc pantau smpai 7w nmpk heartbeat,kantung n dlm tu de bby. So sis g la kecemasan n bgtau ada history misscariege sbelum ni

4y ago

Doc xbg ubat ea? Cmtu bnyk bedrest je la. Xya buat pape. Bring rehat je