Pregnant 17weeks

Hai momies .. sy preggy 17weeks .. nak tanya ... napa ya bila dah 17weeks ni kdg2 ade tanda mcm spotting n darah keluar sikit2 .... sy dh refer ke klinik buat scan doc kata bby ok ... tunggu dlm 2weeks nie if masih keluar lagi darah kena dtg blik checkup ... normal ke perkara cmni ya ? Or ada ke momies2 yg ada pengalaman mcm sy nie .. bole share pendapat ... btw nie my 2nd pregnancy after 11 years ... #ingintahu #bantusharing

2 Balas

saya 20 week.... 2 mggu lepas kluar spotting sikit.... dah g kk cek.. doc pon kata semua ok.... ni kluar spotting lagi.... saya jarak 7 tahun...

Kadang2 sbb takut uri rendah. Ada bersama tak sebelum keluar spotting tu?

3y ago

🥰🥰